Kuo imbieras yra naudingas plaukams?

Kuo imbieras yra naudingas plaukams?

Ar žinote apie nuostabią imbiero naudą jūsų plaukams ir galvos odai? Jis turi puikią reputaciją dėl įvairių gydomųjų savybių ir tapo namų gydymo priemone beveik viskam, pradedant skrandžio sutrikimais ir baigiant šalčio ir gripo simptomais.

Mažai žinomas faktas yra tas, kad imbieras taip pat puikiai tinka jūsų plaukams. Jis yra su antioksidantais, taip pat gerai žinomas antiseptikas, kuris padeda išspręsti tokias problemas kaip pleiskanos, trapūs plaukai ir plaukų slinkimas. Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte pridėti imbiero į savo plaukų priežiūros procedūrą.

Kuo imbieras yra naudingas plaukams?

EDNIM stiprinamasis ir balansuojamasis kietasis šampūnas

Skatina natūralų plaukų augimą

Imbieras padeda stimuliuoti kiekvieną plaukų folikulą, o tai savo ruožtu skatina natūralų plaukų augimą. Daugybė imbiere esančių vitaminų, mineralų ir riebalų rūgščių taip pat prisideda prie plaukų sruogų stiprinimo kovojant su plaukų slinkimu, o imbieras - atstatant drėgmės praradimą.

Kovoja su pleiskanomis

Ar kenčiate nuo sausos galvos odos ir pleiskanų? Imbieras turi antiseptinių savybių, kurios padeda sumažinti galvos odos infekcijas ir pleiskanas. Norėdami gauti geriausius rezultatus, galite pridėti šviežio imbiero prie šampūno ir įmasažuoti į galvos odą.

Stiprina plaukus

Imbieras suteikia natūralių kondicionavimo privalumų, kurie padės pagerinti jūsų plaukų išvaizdą. Unikalūs šviežio imbiero šaknies aliejai, esantys mūsų EDNIM stiprinamajame ir balansuojamame kietame šampūne, yra stiprūs antioksidantai. Šie antioksidantai padeda apsaugoti jūsų plaukų folikulus nuo pažeidimų ir plaukų lūžinėjimo.

Apsaugo nuo plaukų skilinėjimo

Jei kamuoja skilinėjantys ar lūžinėjantys plaukai, išbandykite imbiero kietąjį šampūną! Prieš plaudami plaukus, taip pat galite naudoti šviežią maltą imbierą.

 EDNIM natūralūs kietieji šampūnai


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti

Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytojų skaitliukas