Žaliosios arbatos ekstraktas – sveiki plaukai

Visi nori sveikų plaukų, tačiau tik nedaugelis iš mūsų supranta, kaip tai, ką naudojame savo plaukų priežiūroje gali vaidinti didžiulį vaidmenį išlaikant plaukų kokybę ir sveikatą.

zaliosios-arbatos-ekstraktas

Žaliosios arbatos ekstraktas yra vienas iš tų ingredientų, kuris gali vaidinti didžiulį vaidmenį palaikant sveikus plaukus. Pirmiausia panagrinėkime, kodėl žalioji arbata yra naudinga plaukams?

Žalioji arbata turi  įvairių maistinių medžiagų ir antioksidantų. Vienas iš jų yra vitaminas B (pantenolis). Vitaminas B yra naudingas plaukų sveikatai, nes padeda kontroliuoti plaukų galiukų skilimą, minkština plaukus ir stiprina plaukų šaknis (folikulą).

EDNIM šampūnas visų tipų plaukams su žaliosios arbatos ekstraktu  taip pat turi teaniną, kuris yra unikali amino rūgštis, kuri kartu su pantenoliu stiprina plaukus.

skalauja-zaliaja-artaba

Žalioji arbata gali vaidinti reikšmingą vaidmenį pailginant plaukus. Negana to, priešuždegiminės žaliosios arbatos ekstrakto savybės padeda išvengti plaukų slinkimo ir skatina plaukų atsinaujinimą. Tai taip pat naudinga kovojant su pleiskanomis.

Kofeinas, esantis žaliosios arbatos ekstrakte, taip pat apsaugo nuo plaukų slinkimo, blokuodamas hormoną, kuris yra pagrindinė  slenkančių plaukų priežastis. Be to, polifenoliai ir vitaminas C esantys žaliojoje arbatoje, padeda padidindami plaukų blizgesį ir švelnumą. 

EDNIM kietieji šampūnai


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti

Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytojų skaitliukas