Kuo pušų pumpurų ekstraktas naudingas galvos odai ir plaukams?

Prižiūrėti savo plaukus yra labai panašu, kaip ir viso kūno odą, nes jūsų galvos oda yra tokia pat. Tačiau mūsų galvos oda ir plaukų folikulai yra gana jautrūs, todėl jais reikia rūpintis labiau.

Pušies ekstraktas puikiai tinka galvos odai gydyti

Apsaugo galvos odą ir plaukus

Pušies ekstraktas tam puikiai tinka, nes tie patys antioksidantai, kurie neleidžia laisviesiems radikalams patekti į jūsų organizmą per odos paviršių, padeda apsaugoti galvos odą. Tai reiškia, kad tęsdami naudojimą, ilgesnį laiką galite prailginti natūralią plaukų sveikatą, taip pat ilgiau išlaikyti sveikus plaukų folikulus.

Užkerta kelia daugintis bakterijoms

Ekstraktas veikia kaip natūrali antimikrobinė apsauga. Užtepus ant plaukų ir galvos odos, jis gali padėti sumažinti ant paviršiaus kaupiamų bakterijų kiekį ir užkirsti kelią mikrobų kaupimuisi. Tai puikus pleiskanų gydymas, nes juo siekiama sustabdyti problemos ištaką. Atsikratę uždegimą ir infekciją sukeliančių mikrobų, galite padėti išvengti tolesnio negyvų odos ląstelių susidarymą ant galvos odos ir galiausiai sumažinti pleiskanų požymius.
pušų pumpurų ekstraktas

Puikus galvos odos drėkiklis

Kaip ir jūsų odai, ekstraktas veikia kaip puikus drėkiklis ir gali padėti maitinti ir drėkinti jūsų galvos paviršių. Tai puikiai palengvina pleiskanų ir uždegiminius galvos odos simptomus, atstato natūralų plaukų blizgesį. Tai taip pat gali padėti subalansuoti jūsų plaukų aliejų ir išlaikyti jį kontroliuojamame lygyje.

Daugelis įprastų šampūnų tai daro efektyviai, tačiau didelis cheminių medžiagų kiekis (parabenų, tirpiklių ir kitokio alkoholio kiekio) paprastai pašalina visą jūsų plaukų aliejų ir ilgainiui pašalina atskirų folikulų baltymus. Maža to, vartojant ilgesnį laiką, šios cheminės medžiagos yra linkusios prasiskverbti į galvos odą ir išsiveržti į kraują, o tai gali sukelti rimtų sveikatos problemų.

Taigi, norint išlaikyti sveikesnę galvos odą, būtina pereiti prie natūralių produktų. Pušų aliejus yra puikus ekstraktas, naudojamas plaukams.

Šampūnas su pušies pumpurų ekstraktu 60g.


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti

Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytojų skaitliukas