Pateikiame svarbiausias priežastis, kodėl verta rinktis kietąjį šampūną.

1. Kietojo šampūno pakuotė yra ekologiška.

Tai yra svarbiausia priežastis pereiti prie šių šampūnų. Šiems mažiems rituliams nereikia pakuotės, todėl jie yra daug geresni aplinkai nei skystas šampūnas plastikiniuose buteliuose.

Svarbiausios priežastis, kodėl rinktis kietąjį šampūną

Kuo daugiau žmonių atsisakys plastmasinių butelių, tuo mažiau butelių bus nukreipta į sąvartynų ir vandenynus. Ir pasauliui reikia visos mūsų pagalbos, kurią jis gali gauti šiame fronte, ar nesutinkate?

2. Kietieji šampūnai yra labai koncentruoti.

Kietieji šampūnai yra labiau koncentruoti nei tradiciniai šampūnai, todėl jo užtenka kur kas ilgesniam naudojimui.

Kodėl jų užtenka ilgiau? Pažvelkite į šampūno butelį savo duše ar parduotuvių lentynose, pirmasis ingredientas kurį pamatysite yra vanduo. Daugumoje butelių rekomenduojama naudoti mažą kiekį šampūno, tačiau kiek iš mūsų yra linkę naudoti šiek tiek daugiau nei tai? Naudojant kietąjį šampūną, yra daug sunkiau naudoti per daug, ypač kai dedate tiesiai ant galvos (ką mes rekomenduojame). Jie tuoj pat išsisklaidys, todėl galėsite gana greitai suprasti, kai pasieksite norimą putojimą.

3. Kietieji šampūnai labai patogūs kelionėms.

Jie yra puikūs keliautojai, nes jums nereikia jaudintis dėl galimo išsiliejimo ar skysčių apribojimų. Puikiai tinka nešiotis, nes jie yra ne tik maži ir lengvi, bet ir TSA patvirtinti, o tai reiškia, kad nereikia specialios pakuotės savo mėgstamiausiems plaukų priežiūros produktams. Geriausia, kad jie padės išvengti šampūno naudojimo jūsų viešbutyje, kuris grįžta į 1 punktą apie pakuočių atliekų mažinimą.

Svarbiausios priežastis, kodėl rinktis kietąjį šampūną

 

4. Kietieji šampūnai daug sutaupantys vietos.

Būdami daug mažesni ir lengvesni nei jų buteliuose išpilstyti kolegos, palyginti su plovimų skaičiumi, kurį galite gauti iš to paties produkto kiekio, jie padeda sutaupyti vietos. Tai praverčia įvairiose situacijose, pradedant nuo to, kad vonios kambario spintelės yra mažiau perkrautos, iki pakavimo į būsimą kelionę.

5. Padeda sukurti minimalistinę estetiką jūsų duše / vonioje.

Jie sumažina netvarkingą butelių išvaizdą. Tai žymiai sumažina netvarkos kiekį duše, o turint mažiau daiktų ne tik atrodo geriau, bet ir lengviau susitvarkyti.

6. Šie šampūnai padeda sumažinti oro taršą.

Bendras anglies pėdsakas yra mažesnis, jei naudojamas šampūnas. Kaip minėta, šis kietas šampūnas yra lengvesnės ir kompaktiškesnės nei skystas išpilstytos į butelius, todėl jas transportuojant reikia mažiau vietos, palyginti su tuo pačiu plovimų kiekiu skystu šampūnu. Maždaug nuo dešimties iki penkiolikos skysto šampūno sunkvežimių reikėtų vienam sunkvežimiui iš kietų šampūno, kad būtų galima nuplauti tiek pat.

Peržvelkite kietuosius šampūnus.

 


Naujesnis įrašas


Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti

Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytojų skaitliukas